Tjenester - Massasje

Bekkestuamassøren hjelper deg med å komme tilbake til ditt utgangspunkt gjennom ulike behandlingsformer og restitusjon planlegging.

Idrettsmassasje

Behandler utøvere fra alle typer idrett og sportsaktiviteter Driver du med kampidrett, ballspill, turning, sykling, svømming eller dans? Er du amatørutøver eller eliteutøver ? Det spiller ingen rolle. Det er viktig for alle som driver med idrett og fysiske aktiviteter å forebygge og reparere ulike skader som du kan pådra deg.

Som idrettsutøver er det vanlig å pådra seg både belastningsskader og akutte skader. Men den mest vanlige idrettsskaden det som kalles re skade; altså at man får tilbake en gammel skade. Re skade får man som regel fordi man har hatt for dårlig rehabilitering eller startet for tidlig å trene eller for hardt etter skaden.

Klassisk massasje

Første gang du kommer kartlegges problemet ditt. Klassisk massasje er en behandlingsform som løser opp spenninger og øker blodsirkulasjon i kroppen og massasjen tilpasses alltid deg Edvard er idrettsmassør og har lang erfaring som behandler innen toppidrett for internasjonale landslag i idrett. Han kombinerer forskjellige teknikker i behandlingen for optimale resultater for deg. Han hjelper deg med vonde og stive hofter, smerter/stråling i ben, vond rygg, spent nakke, spenningshodepine, muse arm, smerter og nedsatt bevegelighet i håndledd, skuldre og armer.

Nakkemassasje

Muskelsmerter i nakken har ofte en sammenheng med anspenthet og lite variasjon i arbeidsstilling. Ved langvarig statisk arbeidsposisjon, ofte sittende i kombinasjon med psykisk stress oppstår slike lidelser hyppigere. De aller fleste smerter går over etter noen dager til en uke. Forskning og erfaring viser at nakkesmerter ofte kommer tilbake hvis man først har fått nakkesmerter en gang. Vi lever i en moderne verden og omgir oss med tidspress, pc, nettbrett, telefoner og andre datatekniske hjelpemidler som skal gjøre arbeidsoppgavene våre lettere og raskere, men dette er oftest årsak til nakkeplager. Hvis vi har smerter eller vondt i ryggen klarer de fleste av oss å gå på jobb, men når nakken slår seg vrang blir smerten sammen med dårlig bevegelse i nakke ofte så hemmende at vi ikke klarer å utføre jobben vår så bra som ønskelig eller vi sykemelder oss. Det beste er å ikke la det gå så langt, kommer du raskt til behandling vil du også komme raskere tilbake til hverdagen din.

Lipo massasje Body Sculp

LPG Endermologie er behandlingen når du ønsker en oppstamming av slapp hud på kroppen. Lipomassasje med LPG er medisinsk dokumentert og er mye brukt før og etter kirurgiske inngrep i mange land. Behandlingen øker blodsirkulasjonen og gir oxygen til blodårene ut i ytre hudlag og stimulerer kroppens egne prosesser naturlig. Cellulitter er opphopning av fettceller og LPG har en gunstig effekt på cellulitter for behandlingen reaktiverer sovende celleaktivitet. Du har på deg en drakt og ligger på benk mens maskinen gjør jobben. Mange synes at LPG hjelper mot smerter, sivhet og hoven kropp. Fibromyalgiforbundet anbefaler LPG som smertelindrende da behandlingen demper muskelspenninger.

Medisinsk massasje

I medisinsk massasje benyttes andre teknikker. Det kan være en dypere massasjeform eller med tilleggs teknikk for best resultat. Du kan få behandlingsopplegg for deg med råd og veiledning.
Bekkestuamassøren Edvard Cernei

Velkommen til massasje klinikken

Ønsker du en fantastisk massasje som virkelig hjelper deg? Bekkestuamassøren Edvard Cernei er utdannet i Russland, Singapore og Norge og har massert toppidrettsutøvere i inn-og utland i 20 år. Alle har godt av en god massaje som løser opp stivhet og knuter etter lange arbeidsdager, og hos Bekkestuamassøren blir du garantert tatt vare på!

Bekkestuamassøren Klassisk, Medisinsk, Idrettsmassør, Idrettsmassasje, rygg, nakke og skulder massasje.
Profesjonell Massasje
Tedvard Cernei

Bekkestuamassøren, Idrettsmassør NMF

Bekkestuamassøren Klassisk, Medisinsk, Idrettsmassør, Idrettsmassasje, rygg, nakke og skulder massasje.

 • massasje
  Profesjonell
  Som kunde hos oss kan du forvente deg en profesjonell og kundevennlig tilnærming.
 • massasje
  Til avtalt tid og pris
  Vi holder det vi lover, og holder deg som kunde oppdatert til enhver tid.
 • massasje
  Rutiner og kvalitetssikring
  Vi har gode rutiner for kvalitetssikring

Bekkestuamassøren hjelper deg med å komme tilbake til ditt utgangspunkt gjennom ulike behandlingsformer og restitusjon planlegging.

Velkommen
Telefon 67 12 10 88
Bekkestua Massjøren

Tjenester

massasje
Klassisk massasje

Klassisk massasje er en behandlingsform som løser opp spenninger og øker blodsirkulasjon i kroppen. Nerver, hormoner og indre organer stimuleres og avfallstoffer fjernes. Hos Edvard behandlingen alltid tilpasset deg.

massasje
Medisinsk massasje

I medisinsk massasje benyttes andre teknikker. Det kan være en dypere massasjeform eller med tilleggs teknikk for best resultat. Du kan få behandlingsopplegg for deg med råd og veiledning.

massasje
Idrettsmassasje

Idrettsmassasje kan gjøres forebyggende før prestasjoner eller mellom harde treningsøkter. Her kan tilleggsteknikker benyttes for best resultat. Topputøvere fra inn og utland og forskjellige idrettsgrener kommer til massasje hos Edvard.

Bekkestuamassøren massasje nakke skulder rygg Idrett